Евангельская церковь Христианская Надеждаобъединение Украинская Миссионерская Церковь :: Евангельская церковь "Христианская надежда"Евангельская церковь Христианская Надежда
Евангельская церковь Христианская НадеждаЕвангельская церковь Христианская НадеждаЕвангельская церковь Христианская Надежда


духовно-благотворительный комплекс Христианская Надежда




Светлое Радио Еммануил
Главная

Бачення церкви «Християнська Надія» складається з трьох основних напрямків служіння та життєдіяльності помісної церкви відповідно до Слова Божого.

  1. євангельська церква Християнська НадіяВідновлення откровення про учнівство.
    Кожний християнин є учнем Ісуса Христа, який прагне нести Євангелію через особисте свідчення всім своїм ближнім, а також є наставником для інших, менш духовно зрілих людей. Здійснюється через підготовку до особистого служіння кожного члена церкви, формуванню служіння наставництва на всіх рівнях церковних і між церковних відносин.
    В центрі уваги: особистий євангелізм та індивідуальне наставництво, в процесі служіння малих груп >>.
     
  2. Відновлення служіння дарів Святого Духу в помісній церкві.
    євангельська церква Християнська НадіяЦентр уваги: вивільнення дарів кожного члена церкви і їх застосування в служінні малих груп, а також на всіх рівнях служіння помісної церкви.
    Мета: зробити служіння церкви максимально повним і ефективним. «Тож дбайте ревно про ліпші дари, а я вам покажу путь іще кращу!». (1Кор. 12:31)
     
  3. Розповсюдження царства Божого через місіонерське служіння.
    Відкриття нових церков на території України а також поза її межами. Підготовка, оснащення та вивільнення місіонерів для виконання Великого Доручення.

 

Звернення національної пресвітерії об’єднання «Українська Місіонерська Церква»

Дорогі брати та сестри усіх Церков християнського об’єднання «Українська Місіонерська Церква»! Національна пресвітерія об’єднання поздоровляє вас з наступаючим Новим 2009 роком та Різдвом Христовим! Бажаємо вам рясних Божих благословінь, миру радості та здійснення усіх ваших очікувань в Ісусі Христі!

Особливий час

Сьогодні ми живемо в дуже напружений і складний час. Багато людей вже починають переживати економічні труднощі, невпевненість і страх. Все більше й більше суспільство занурюється в моральне падіння, духовне спустошення і хаос. З усіх ознак це біблійний час, коли «люди будуть мертвіти від страху й чеканя…» (Лук. 21:25-26). Цей час початок кінця. Ця економічна і політична нестабільність викликає в багатьох людей нарікання, обмовляння влади, безпорадність і відчай.

Якою ж повинна бути в цей час позиція народу Божого – Церкви Ісуса Христа?

Церква Христа не повинна залежати від економіки, політики та інших стихій цього світу. Відповідно до Слова Божого Вона має твердий фундамент і невичерпне джерело, яким для неї є Сам Господь Ісус. Церкві Ісуса Христа і в цей час потрібно бути сіллю, світлом і живильним запахом для цього світу.

Ми просимо усіх святих утримувати свої серця в Божому спокої, шукати відповіді не в телебаченні та Інтернеті, не в якихось інших засобах масової інформації, а в Божому слові і особистому близькому спілкуванні з Ним. Час кризи – це час особливого виклику для Церкви, це час не втрат, а нових можливостей, підготовки до наступного рівня нашого зростання і служіння. «Блаженна людина, що витерпить пробу, бо, бувши випробувана, дістане вінця життя, якого Господь обіцяв тим, хто любить Його» (Як. 1:12). «Тим, хто любить Бога усе допомагає на добре» (Рим.8:28).

Це час, коли нам потрібно приходити до нової сили і помазання, це час схилити наші голови, це час поправити свої духовні світильники, це час для того щоб підсилитися і почати діяти (Дан. 11:32). Нам необхідно пам’ятати, що тільки переможець наслідує все! (Відкр.21:7).

Сьогодні, як ніколи раніше, оточуючий світ буде чекати від Церкви поради, і слова откровення. Це означає, ми повинні стати носіями Його відкриттів, тими, хто є Його реальними посланцями, «сосудом в честі», інструментами Божої роботи.

Ми віримо, що в цей час Духом Святим будуть написані нові сторінки в історії Церкви, і Вона зможе виразити свою здатність бути «стовпом і утвердженням істини» в суспільстві (1Тим. 3:15), для всіх стати всім, щоб спасти людей.

Сьогодні Церква Ісуса Христа повинна уподібнитися тій духовній позиції, яку мали брати і сестри Першоапостольської Церкви. «Як незнані, та познані, як умираючі, та ось ми живі; як карані, та не забиті; як сумні, але завжди веселі; як убогі, але багатьох ми збагачуємо; як ті, що нічого не мають, але всім володіємо» (2Кор. 6:9,10).

Це позиція переможців і водночас смиренних людей, тих, хто при бідності свого земного існування здатні вивільняти надприродну суть Живого Бога.

В свій час відомий проповідник Чарльз Спержен, служіння якого припало на час всесвітньої кризи 18 століття, дав дляв сіх християн пораду: « В часи кризи роби три речі – працюй в міру сил, економ в міру сил і роздавай в міру сил». Ці рекомендації актуальні і в наш час.

Розвиток Тіла

євангельська церква Християнська НадіяПресвітерія об’єднання прийняла рішення називати 2009 рік роком посиленого творення Тіла Христового, під девізом: «Через дари – до творення та вдосконалення Тіла Христового». Це ствердження відображає найглибшу сутність Церкви, Її таїнство і формулу зростання кожної помісної общини, а також те, що робить Дух Святий в даний момент в Тілі Христа.

Ключове місце Писання: «…з Нього все тіло, складене й зв'язане всяким допомічним суглобом, у міру чинности кожного окремого члена, чинить зріст тіла на будування самого себе любов'ю» (Єф. 4:13-16).

Наступний рік має стати для нас роком справжнього членства в церкві, періодом, в якому мають виявитися на користь всі духовні, вроджені функціональні і службові дари в Церкві. Ми віримо, що при рухові у цьому напрямку, кожна помісна Церква відкриє всередині себе неосяжне багатство сили і знання Божого. Ці думки про Тіло Христове повинні пронизувати кожного члена Церкви і кожне служіння.

Підводячи висновок до сказаного

Ми рекомендуємо помісним церквам поставити наступні акценти:

  1. Берегти мир в християнських зібраннях і не розглядати питання, пов’язані з політичними, економічними та іншими суперечливими питаннями, але перебувати в Біблійному вченні;
  2. Утримувати членів церкви від участі, в будь-яких фінансових пірамідах, фінансових махінаціях, судових розглядах, які суперечать здоровій біблійній позиції християнина;
  3. Зробити молитовний акцент на основі 1Тим. 2:1-3, молитися за економічну, політичну, моральну стабільність в суспільстві, а також за навернення людей до Христа;
  4. Здійснювати молитву за всебічне духовне зростання членів Тіла Христа, направити зусилля помісного служіння таким чином, щоб кожний член церкви став справжнім світлом і сіллю в цьому світі;
  5. Поставити акцент на розвиток дарів членів церкви і розумне управління ними для користі помісного зібрання;

Ми з вірою і надією очікуємо рясних Божих благословінь в майбутньому році для церков нашого об’єднання!

Ми вірмо, що переживаючи божественне єднання, ми зможемо разом піднятися на новий рівень духовної сили і зростання в Христі Ісусі!

З любов’ю і благословенням
Національна пресвітерія об’єднання «Українська Місіонерська Церква».

 

 Еще в разделе «Про церкву»:

 
Объединение евангельских церквей Украинская Миссионерская Церковь духовно-благотворительный комплекс Христианская Надежда молитвенная поддержка, молитва за нужды, молитва благодарения русскоязычная версия сайта церкви Христианская надежда україномовна версія сайту церкви Християнська надія english version of this site