Евангельская церковь Христианская Надеждаобъединение Украинская Миссионерская Церковь :: Евангельская церковь "Христианская надежда"Евангельская церковь Христианская Надежда
Евангельская церковь Христианская НадеждаЕвангельская церковь Христианская НадеждаЕвангельская церковь Христианская Надежда


духовно-благотворительный комплекс Христианская Надежда




Светлое Радио Еммануил
 :: Матеріали :: Статті та проповіді :: Недільні

<< Перейти к списку всех разделов

Недільні


страницы:  [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  

«»

«»    
Від початку створення Бог хотів бачити в людині одного. Перший чоловік Адам був створив для спілкування з Богом і бачив Бога лицем до лиця. Гріхопадіння Адама призвело до того, що відносини з Богом були зруйновані і людина був віддалений від Бога. Але Бог завжди бажав відновлення відносин з людиною. Апостол Павло одного разу сказав у своїй проповіді: «Від однієї крові Він викликав весь рід людськи... читати >>



«До чого призводить нерозуміння Бога»

«До чого призводить нерозуміння Бога»    
Як часто ми не розуміємо Бога, чинимо за своїми власними думками і поглядами, за своїм житейському досвіду, врешті-решт. Хоча в серці ми знаємо, що треба вчинити по-іншому. Не розуміючи Господа, ми біжимо від Нього у зворотний бік, навіть не підозрюючи про це. Бог говорить нам іти в одне місце, але ми йдемо в інше і опиняємося «в утробі кита», як Іона (Іони 1:17). Нам стає незрозуміло: чому в наше... читати >>



«Життя у витривалості»

«Життя у витривалості»    
Ми живемо у важкі часи: навколо бачимо аморальність, матеріалізм, руйнування шлюбів, хвороби, політичну несправедливість. Так, це важкий час, але це той час, в якому Господь покликав нас жити! І я щасливий, що живу саме в цей час, тому що чим важче тут, на землі, тим швидше прийде Господь! Більше того, нам просто потрібно перестати плакати і скаржитися, але спорядитися в повноту Божу, якою Він нас... читати >>



«Слово Боже в житті християнина»

«Слово Боже в житті християнина»    
Сьогодні світ нам пропонує велику кількість інформації, але для віруючих Біблія - на пріоритетному місці. Але чи знаємо ми, як Боже слово може принести плід в наше життя? Сам Ісус у Євангелії від Луки сказав «спостерігайте, як ви слухаєте », закликаючи нас не спати над кожним почутим або прочитаним словом від Бога.... читати >>



«Випробування і духовне зростання»

«Випробування і духовне зростання»    
Дорогі, як ми реагуємо на страждання? Ми не повинні озлоблятися і йти від Бога. Будьте м'якими в Його руках, здатними змінюватися. І тоді все, що не від Бога, йде від нас. Нехай наші серця будуть м'якими в руках Бога, нехай відкриваються гріхи і твердині, які заважають нам.... читати >>



«Як мале дитя»

«Як мале дитя»    
Протягом Свого перебування з учнями Ісус крок за кроком пояснював їм принципи Царства Небесного, але мислячи земними категоріями, неможливо зрозуміти ці принципи, тому Ісус наводить просту ілюстрацію. «Підійшли до Ісуса тоді Його учні, питаючи: Хто найбільший у Царстві Небеснім? Він же дитину покликав, і поставив її серед них, та й сказав: Поправді кажу вам: коли не навернетесь, і не станете, як т... читати >>



«Три секрети у взаєминах з Господом»

«Три секрети у взаєминах з Господом»    
Коли Ми шукаємо близьких відносин з Господом, нам необхідно в першу чергу зрозуміти, що для Бога є цінним і що для Нього ненависне. Щоб зрозуміти це, давайте розглянемо Заповіді, які Господь Бог дав людям через Мойсея. Вихід 20:1-17. У відносинах з Господом можна виділити три основні секрети, від яких залежить і сама глибина цих відносин... читати >>



«Світло та сіль»

«Світло та сіль»    
Божа сіль у нас - це Божий характер і якість. Божого характеру потрібно досягти, але без Нього ми не зможемо це зробити. Після народження згори, першою ознакою духовного росту є те, що людина починає боротися зі своїм егоїзмом, плоттю та зі своїм "Я". Це поділ душі та духу, який повинен рухати нас до перетворення. Якби після покаяння ми просто прийняли повноту Ісуса, і Його воля стала на... читати >>



«Милість Господа»

«Милість Господа»    
У пізнанні Бога нам відкриваються різні грані Його характеру. Одна з граней – Його милість. Бог милостивий, і Писання неодноразово про це говорить. Є, як мінімум, три різні уявлення про Бога і Його характер. Перша категорія людей уявляє собі Бога як суворого суддю. Можливо, хтось з вас так само як і я, на початку свого духовного життя думав що Бог — суддя. Мені здавалося, що Він строгий і дуже с... читати >>



«Послух і благословення»

«Послух і благословення»    
Послух призводить до благословень. Ісак послухався Бога і, незважаючи на голод, він мав надлишок в урожаї і худобі. Не дивлячись ні на які катастрофи, ми, християни, можемо переживати у своєму житті Божественне духовне процвітання, яке благословить і усю націю. Амінь. Ми вже зрозуміли, що послух приносить благословення, але існує також ще один принцип — благословення викликає опір. І це сталося з... читати >>



страницы:  [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  

 

 Читать еще в подразделе "Статті та проповіді":

 Еще в разделе «Матеріали»:

 
Объединение евангельских церквей Украинская Миссионерская Церковь духовно-благотворительный комплекс Христианская Надежда молитвенная поддержка, молитва за нужды, молитва благодарения русскоязычная версия сайта церкви Христианская надежда україномовна версія сайту церкви Християнська надія english version of this site