Евангельская церковь Христианская Надеждаобъединение Украинская Миссионерская Церковь :: Евангельская церковь "Христианская надежда"Евангельская церковь Христианская Надежда
Евангельская церковь Христианская НадеждаЕвангельская церковь Христианская НадеждаЕвангельская церковь Христианская Надежда


духовно-благотворительный комплекс Христианская Надежда
молитвенная поддержка, молитва за нужды, молитва благодарения



Восточноевропейский Лидерский Форум 2014


Доброе семя - сайт журналиста Виктора Котовского

Светлое Радио Еммануил
новости церкви Христианская Надеждавсе

23.10.2011

Свято Жнив

jatvajatva

Свято Жнив ... Вранці увійшовши до зали одразу відчувалася святкова атмосфера. Служіння почалося з заклику до молитви. Потім було поклоніння. Хор звучав дуже потужно, було таке відчуття ніби ангели підспівували всьому нашому зібранню.

jatvajatva

Після прославлення здивували і порадували дітки, - радість нашої церкви. Вони читали вірші та співали пісні на славу Божу. «Кожен малюк був особливим, не схожим на дорослих, які більше дивляться на схвалення оточуючих, ніж щиро висловлюють свої почуття» - так прокоментував виступ дітей пастор Олександр Шевченко (Сакраменто, США) який і казав основне слово. Проповідь була про творення церкви як сім'ї, сім'ї індивідуальностей особливо обдарованих талантами від Бога.

Особливо пастор акцентував увагу на тому, що кожен член церкви може принести як користь, так і шкоду братові своєму. Залежно від того, чим наповнений його серце, наскільки він близький з Ісусом. Тому, говорив пастор, дуже важливо цінувати причетність до церкви. У сьогоднішньому суспільстві, на жаль, фундаментальні істини й інститути втрачають свою значимість. Поняття сім'ї стає непотрібним, люди охочіше асоціюють себе з "вселенської" Церквою, ніж з конкретної помісної громадою, в якій потрібно любити конкретних людей і смирятися перед конкретними людьми. «Але Бог в Біблії ясно говорить, що Він прийде за своєю Церквою, а не за розрізненими егоїстам!» - Підкреслив пастор Олександр.

jatvajatva

jatvajatva

Ключовими віршами з Біблії на цьому святковому зібранні стали слова про заснування нашого життя. Про наші цінності, прагнення і життєві орієнтири:

«11 Бо ніхто не може покласти іншої основи, окрім покладеної, а вона Ісус Христос. Іс 28:16; Еф 2:22
12 А коли хто на цій підставі з золота, срібла, коштовних каменів, дерева, сіна, соломи,
13 Кожна справа виявиться, бо виявить день, тому що він огнем об'являється, і огонь діло кожного, яке воно є. Іс 48:10; 1Петр 1:7

jatvajatva

jatvajatva

jatvajatva

Божих благословінь.

Читать другие новости >>

 



 
Объединение евангельских церквей Украинская Миссионерская Церковь духовно-благотворительный комплекс Христианская Надежда молитвенная поддержка, молитва за нужды, молитва благодарения русскоязычная версия сайта церкви Христианская надежда україномовна версія сайту церкви Християнська надія english version of this site